OVERVIEW

Back to Community \
School Hall
A design proposal to extend the old school hall by preserving the sentimental old hall and adding a new hall wing.
This allow the old and new to be transformed into a bigger hall and at the same times allow two separate functions to be held if required.
The design took the opportunity to explore the under-utilized spaces, as additional performing and gathering spaces for the students during recess or on-off school period.
We hope the design can be realized in future.

Client: GRSS

Location: Kuching

Date: Proposal2020

Scope: School, Public amenity

Photography: Nil

          

2001_GRSS_MAIN HALL 2020 - Sheet - A-03
2001_GRSS_MAIN HALL 2020 - Sheet - B-03
2001_GRSS_MAIN HALL 2020 - Sheet - B-02
2001_GRSS_MAIN HALL 2020 - Sheet - B-04
2001_GRSS_MAIN HALL 2020 - Sheet - B-05