OVERVIEW

This is a small studio-home concept, which allows a fully functional studio space and able to be transformed into a small discussion or reception area, as well as into a play area for children or place for gathering for friends and family during weekends or holidays. A simple, pragmatic and cost-effective solution, with the careful selection of the colour palette, materials and finishes. The challenge of the project perhaps would be how this space can be moulded seamlessly between a typical office and home. A stunning loft-feel interior by utilizing locally available basic material, i.e red clay brick, cement plastered.

‚Äč

Client: BCTAY Architect

Location: Kuching, Malaysia

Date: 2013 2014, completed  

Scope: Studio/office

Photography: Shen Yeo / Cornerstone-photographers

Award: Mention (Adaptive Reuse), MIID REKA Award 2015

              

120001
120002
120003
120004
120005
120006
120007
120008
120009
120010
120011